Ystävälle

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tiedän että sulla on paha olla,
että et jaksaisi enää olla olemassa.
Mä näen että sä et jaksa enää olla iloinen,
että hymyilet vain tekohymyä.
Mutta mä uskon,
että vielä joskus sulla on hyvä olla,
vielä joskus olet aidosti onnellinen.
Ja mä aion olla ystäväsi niin kauan kun se päivä tulee,
iloita kanssasi,
koska mä rakastan sua,
rakas ystävä.

Selite: 
Tää on mun ystävälle FireHeart:ille. Oot tärkee!<3 hyvää kesälomaa :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tommosia sinunkaltaisia ystäviä ei ole liikaa..kaunis on ajatuksesi.

Tää oli tosi ihana runo

 

Käyttäjän kaikki runot