Välittämättä Susta

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt on kaikki hyvin,
kaikki on hyvin niin kauan,
kun mä välitän susta,
ja sä musta,
tai ei sillä ole väliä.
Mistäs mä sen edes tietäisin.

Nyt on niin turvallinen olo,
on joku mistä pitää kiinni,
joku jota varten taistella.

Mutta entäs sitten kun ei enää ole,
kun ei ole mitää mistä pitää kiinni,
ei ole ketään kestä välittää,
mitäs sitten?

Onko mulla sitten enää mitään,
jos en rakasta sua.
Kaikkihan loppuu aikanaan,
jääkö mulle sitten enää elämää.

Selite: 
No vähän sekava.. oikeestaan pelkkää tunteitten purkausta, jos ees sitä...mut tuli ainakin parempi olo ku sai ton kirjotettuu....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot