Salaisuudet

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En enää tiedä mitä pitäisi ajatella,
ketä puolustaa,
tai kenen vuoksi taistella.
Onko mulla enää ketään,
kelle kertoa kun on paha olla,
ketään kuka kuuntelisi
ja haluaisi kuunnella.

On vaan niin tyhjä olo,
ei enää tiedä kenelle puhua,
keneen luottaa,
kenelle kertoa, kun on jotain kerrottavaa.
Taidan pitää salaisuudet sisälläni kunnes löydän jonkun jolle puhua.

Selite: 
nääh vaa tollanen söherrys :D
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne tyttöseni.

hienosti puettu ajatuksesi.

Pidin. Todella.

 

Käyttäjän kaikki runot