Eloton

Runoilija Eme

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadepisarat valuvat märkiä hiuksiani pitkin takilleni.
Kylmä tuuli puhaltaa kalpeille poskilleni.
Elottomat silmäni katsovat kauas tyhjyyteen.
Jotenkin vain en osaa
Enää ajatella muuta,
Kuin niitä hetkiä,
Kun olit mun
Ja mä olin sun.
Muka ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolahti. Kolahti ja kovaa. Hieno. Hyvin hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot