RUNO RUUSUSTA

Runoilija merenneidolle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004
Viimeksi paikalla: 23.10.2020 1:11

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1967
Facebook:



VAKAVASTI OTETTAVA MÖKKIHÖPERÖ

Emme ole yksin tässäkään aurinkokunnassa !

Asun meren rannalla

Uskon Merenneitoihin ja Enkeleihin

monivivahteisia runoja luvassa !

TÄÄLLÄHÄN ON JO YLI 9000 RUNOILIJAA JA MINÄ







 
 
Tänään ostin ruusun

Ajattelin hoitaa sen
LOPPUUN ASTI

arvokkaasti

pienessä maljakossani

kuolema tekee elämästä

leikkikalun

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, paljon kertova, olet oikea runoilija mestari.
 

Käyttäjän kaikki runot