ANGEL`S EYES

Runoilija merenneidolle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004
Viimeksi paikalla: 23.10.2020 1:11

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1967
Facebook:



VAKAVASTI OTETTAVA MÖKKIHÖPERÖ

Emme ole yksin tässäkään aurinkokunnassa !

Asun meren rannalla

Uskon Merenneitoihin ja Enkeleihin

monivivahteisia runoja luvassa !

TÄÄLLÄHÄN ON JO YLI 9000 RUNOILIJAA JA MINÄ







 
 
Ja niin minä huomasin
nuo tähtisilmät

ja silloin enkelini
nukahti

ja uinui rannalla
merellä

rantakivellä
merenneito

ja nuo tähtisilmät

minä en ymmärtänyt
niiden tarkoitusta

halusin koskettaa
häntä hitaasti

ja kiivetä luoksensa
kultaisiin tähtiin

katsoin vain
tuijotin

en ymmärtänyt

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ymmärrystä varmasti riittää, ainakin kuvan perusteella ;)
Kuva tuo herkkään runoosi toisenlaisen näkökannan, hieman yllättävänkin :). Runossasi tiivistetty huikea hämmennyksen hetki :)
 

Käyttäjän kaikki runot