TAIVAS SAA ODOTTAA

Runoilija merenneidolle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004
Viimeksi paikalla: 23.10.2020 1:11

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1967
Facebook:



VAKAVASTI OTETTAVA MÖKKIHÖPERÖ

Emme ole yksin tässäkään aurinkokunnassa !

Asun meren rannalla

Uskon Merenneitoihin ja Enkeleihin

monivivahteisia runoja luvassa !

TÄÄLLÄHÄN ON JO YLI 9000 RUNOILIJAA JA MINÄ







 
 

 

mailleen taas päivä
mennyt on

kuu noussut
loistoton

tuo vieras
taivaan tähtivyön

on silta aamuun
läpi yön

ja seuranani tuskaa
tuskaa vain

enkä taaskaan
unta saa

pian aamu jo
sarastaa

ei päivä
ei aamu

minulle
koittaa saa

mitä jäljelle jää

pimeää maailmaani
en saata unhoittaa

myrsky riehuu sydämessä
pelko hallitsee
sinne jään asumaan

tahdon yöhön

tahdon unholaan

mailleen taas päivä
mennyt on

kuu noussut
loistoton

tuo vieras
taivaan tähtivyön

on silta aamuun
läpi yön

ja seuranani tuskaa
tuskaa vain

enkä taaskaan
unta saa

pian aamu jo
sarastaa

ei päivä
ei aamu

minulle
koittaa saa

mitä jäljelle jää

pimeää maailmaani
en saata unhoittaa

myrsky riehuu sydämessä
pelko hallitsee
sinne jään asumaan

tahdon yöhön

tahdon unholaan


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuva kertoo runokielen sanoin jäädä vaiko palata ! Iskelmällistä !
Sarjassamme elämää suurempia runoja, kiitos <3
Tehokasta toistoa. Yön pimeydessä saa olla yksin, sitä tarvitsee, joskus enemmän kuin joskus :). Kiehtovaa ajan etenemisen kuvausta, kuin lukiessa yöt kuluisivat. Hieno!
Levollista alakuloa!
 

Käyttäjän kaikki runot