FOLLOW THE WIND

Runoilija merenneidolle

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2004
Viimeksi paikalla: 23.10.2020 1:11

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
9.1.1967
Facebook:



VAKAVASTI OTETTAVA MÖKKIHÖPERÖ

Emme ole yksin tässäkään aurinkokunnassa !

Asun meren rannalla

Uskon Merenneitoihin ja Enkeleihin

monivivahteisia runoja luvassa !

TÄÄLLÄHÄN ON JO YLI 9000 RUNOILIJAA JA MINÄ







 
 

 

Tuuli

kuiski sieluni sisäinen
tyhjä kaipuu täydeksi

anna minun olla
minä

ja etsiä sitä
toista tyhjää sielua

koko elämäni ikuisuuden
ajan

ehkä löytämätttä

ikinä

ja minun sisälläni
asuvat

paenneet pilarit

sydämen taloni

tummilla kallioilla

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi nielaisevat hyvällä tavalla "leijonan osan". 
jaahah- kiitos
ajaton kaunis ihmettely
Kaunista kerrontaa
 

Käyttäjän kaikki runot