Tule minulle runoksi

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Tule minulle tuuleksi,
tule lauluksi tämän illan
kauniiksi kukaksi, tuoksuksi
keväisen illan

Tule minulle sanaksi,
tule hymyksi tämän illan
lumoavaksi tähdeksi, valoksi
hiipuvan illan

Tule minulle -runoksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihana kutsu, josta ei voi kieltäytyä. 
 

Käyttäjän kaikki runot