Panihida

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Korkealle kaartuva katto
kuin taivaita kurkoittava,
penkit kiertäen seiniä
- saattajan istua

Sutsukepihkan tuoksua
kultaisesta kadilosta,
keskellä huonetta
väsynyt herran palvelija


Vielä hetki sitten
hänessä asui elämä,
hän puhui, katsoi silmiin
mutta aika oli täyttynyt
väsyneen kulkijan

Illassa, sinen hämärässä
päättyi matka uneen
ikuiseen
ei enään tuskaa - kipua,
jäljellä vain suuri ikävä

Viimeiset jäähyväiset
kukin vuorollaan jättäen,
kosteissa silmissä ikävä
silmien takana, muistot

kansi varovasti paikalleen
saattajat vierellä
kohden viimeistä matkaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, otan syvästi osaa suureen suruusi.
 

Käyttäjän kaikki runot