Täysikuu

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Seison äärettömyyden alla
täydenkuun loisteessa
- levottomana
nuuhkien noita tuoksuja
joita tuuli tuo luokseni,
tuttuja tuoksuja jotka saavat
sieluni hyrisemään

hieron poskeani puuhun
kierrän runkoa ympäri
ja pysähdyn kuuntelemaan


Olet tulossa luokseni,
kuulen pehmeät varovaiset
askeleesi,
katson kohden täysikuuta ja
minut valtaa halu ulvoa,
maltan levottoman mieleni
ja päästän sisältäni vain
- hiljaisen murinan

nuolaisen huuliani
kun näen sinun hahmosi
pehmeästi keinahdellen,
siniset silmäsi hehkuen
minuun lukkiutuen


Pysähdyt aivan eteeni
kallistat päätäsi suloisesti kuin
- kysyen...

nuuhkaisen varovasti
tuota huumaavaa tuoksuasi,
nuolaisen kaulaasi ja painan
poskeni poskeasi vasten
keho väristen

siinä lumoavassa hetkessä
täysikuun kutsu oli vastustamaton
ja me vastasimme kutsuun - ulvoen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, täysikuussa vain on sitä jotakin.
 

Käyttäjän kaikki runot