Rivien välissä

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Enhän minä osaa, en edes
tätä savuketta sytyttää,
ei se tarkoita sitä että
sillä olisi merkitystä

Mutta haluaisin
kirjoittaa runon, runon
josta hän - pitäisi

Enhän minä osaa, en
vaikka kirjaimia tähän syntyy.

Eihän tämä ole runo
- eihän...
vain sanoja toisensa
perään, ajatuksia rivien
väliin

Ja tuo savuke, polttaa
jo sormia...


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on. Kiitos
Hyvin keksitty, savukkeita ei kannata polttaa koskaan.
Sinulla on niin kauniita runoja, että vaikea niistä on olla pitämättä. Uskon, että hänkin pitää…
 

Käyttäjän kaikki runot