Toukokuu

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Myrskyn tyyntyessä
minä vieläkin huokailin,
sivelin oksia päältämme

riisutut puunrungot,
 
juuret
    vahvasti
             maassa

huojuivat ympärillä,
mahla valui runkoja pitkin
kuin toukokuun tulvat.

Elohiiri
juoksi otsani poikki
tanssi sinun silmäkulmaasi,

viimeisten
        maininkien
              hellittäessä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän tihkuu - mahlaa! 😁
Toukokuukin vielä tulee, kun jaksetaan odottaa.
Toivoisin, että itsekin osaisin sinun laillasi tunnelmia maalailla. Minun runoni ovat jotenkin niin ”jalat maassa” tyyppisiä. Nyt en ole tosin pitkään aikaan saanut mitään aikaiseksi. On menossa aikaansaamattoman alakulon kausi 😊 (yritän silti nauraa)
Vahva tunnelma, wau!
 

Käyttäjän kaikki runot