Harmonia

Runoilija ilmakitaristi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2023
Viimeksi paikalla: 11.6.2023 21:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joitain runojani löytyy Youtubesta lausuttuna! Laitan niitä lisää ajan kanssa.
 
Makasin vuoteessani
rakkauden lämpimässä
- kiireettömänä
kuunnellen aamun heräämistä

aamu valkeni, päivä nousi
vesipisaroiden lauluun

Yön maitomainen usvaverho
poistui kaupungin yltä
vieden hiljaisuuden mukanaan

tuo hiljaisuus vaihtui
aamun kiireisiin askeliin
kellon perässä alati kiiruhtaviin

Makasin vuoteessani
- levollisena

kaikki omani, rakkaimpani
vielä unen hiljaisina,
makean maidon tuoksuisina
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kerrontaa, elämästä kannattaa nauttia.
 

Käyttäjän kaikki runot