Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Oliskohan se helpompaa, vain unohtaa.
Kaikki muistot unholaan hukuttaa.
Peittää kasvosi, unohtaa tuoksusi, tappaa kosketuksesi.
Jos vain voisin, kieltäisin tapaamisemme.
Meillä on säännöt.
Pelaamme niiden mukaan, mutta tunteillani valehtelen.
Jos selkärankani kerrankin antaisi myöden.
Itsekkyyteni tuhoaa minut jälleen.
Taas kerran sanojasi lainatakseni, itseäni saan syyttää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo

hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot