Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Tänäkin iltana elän kuvitellussa maailmassa.
Olet siinä, puhun sinulle, vaikka tiedän, että vierelläni ei ole ketään.
Tyhjä paikka vuoteessani.
Vierivät kyyneleet poskilla ja ikävä päällimmäisenä mielessä.
Suustani tulvivat sanat tunteista ja ikävät kaikuvat tyhjille seinille.
Haluaisin vain nukahtaa uuteen aamuun
Haluan pois tästä hetkestä, tästä illasta sillä seuraava ilta toistaa edellistään.
Nukkuisinpa vain pois.
En halua tunteä mitään.
Niin siinä kuitenki tulee käymään.
Tiedän sen, mutta silti ainoa toiveeni on etten vain rakastuisi.
Olet väärä mies väärässä paikassa väärän ihmisen sydämessä.
Kunpa vain saisin sinut itse pois tunteideni tulvasta, ennenkuin hukun kyyneliini.
En vain halua rakastua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot