Ps. Rakastan sua edellee

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Mun piti vain saada asioita päätökseen.
En tehnyt sitä tahallani.
En vain jaksaisi itkeä enää.
Nukahtaa miettien onko mitään mitä voin tehdä tai sanoa.
Tiedän vain, että rakastan sinua eniten tässä maailmassa.
Teit elämästäni elämisen arvoista.
Jos vain tietäisin, että odotanko turhaan?
Ja saako rakkauteni koskaan enää vastausta sinulta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot