Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Tässä ja nyt elän hetkessä.
Nautin kyyneleiden keskellä.
Ikuistan vartaloasi mieleeni vaikka eihän sitä voisi edes unohtaa.
Tarkastelen hengitystäsi, jotta tunnistan sen väkijoukosta.
Haistelen tuoksuasi.
Syön sinua silmilläni.
Ja vannon, että ketään toista en enää syliini sulje.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot