Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Taas vuodatan kyyneleet tähtesi.
Kuuntelen hengitystäsi.
Unesi on kauneinta mitä olen nähnyt.
Olet ihan vieressä, vasten minua.
Mutta et kuitenkaan ole siinä.
En pysty enää kauaa pidättelemään tunteitani.
Tiedän, en saisi jakaa niitä enää kanssasi.
Sydämeni ei kuitenkaan tunne muuta kuin sinut.
Päivä päivältä tunteeni kasvaa, vaikka sydän pitäisi hukuttaa,
tukehduttaa,
tappaa,
etten enää rakastaisi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot