Nimetön

Runoilija retule

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~ Kaikki rustaukset täällä kertoo mun omasta elämästä ellei toisin mainita ~
 

Kerran itselleni lupasin,
en enää ihastuisi.
En tuntisi niitä tunteita, jotka kerran musersivat minut.
Olen rikkonut sen ainoan lupauksen, jonka todella halusin pitää.
Miksi satutan itseäni?
Kerta toisensa jälkeen.
Miksi en vain voisi oppia virheistäni.
Sanontakin sanoo, että vain tyhmä toistaa virheensä uudelleen.
Kunpa voisin vain olla uskollinen tahdolleni, en tunteilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näinpä. Hienosti olet asiasta kirjoittanut!

 

Käyttäjän kaikki runot