Tunteeni...

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä tunnen?
Onko se vihaa,
vaiko rakkautta?
Onko se pelkoa,
vai luottamusta?
Kerro minulle rakkaani,
mitä saat minut tuntemaan?
Anna minulle aihe rakastaa,
anna myös syy luottaa.
Näytä mitä rakkaus on,
ja miten rakastetaan.
Toteuta unelmani,
ihanasta elämästä.
Näytä millaista se voi olla,
Kerro miten sen saavuttaa.
Pysy vierelläni,
hyvinä ja huonoina aikoina.
Näytä että rakastat,
myös silloin kun en sitä ansaitse.
Hyväksy minut,
juuri tälläisenä,
älä pyydä muuttumaan.
En pysty siihen,
ainakaan yksin.
Rakasta minua nyt,
ja aina.
Ole vierelläni ja lohduta,
silloin kun sitä tarvitsen.
Ole luonani ikuisuuteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ole luonani ikuisuuteen.

Wau. Tykkäsin mielettömästi, ihana!! Tosi kaunis ja herkkä..
Hyvää synttäriä!!! *hali*

Oot saman tyyppinen kirjoittaja kuten mä! Samanlaisia aitoja rakkausrunoja, kuten mulla alussa. Mukavaa synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot