Sinä ja minä

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vain voisin,
veisin sinut pois,
pois jonnekin,
missä voimme olla,
vain sinä ja minä.
Minne kukaan muu ei pääse,
missä kukaan ei meitä voi satuttaa,
sinne minä sinut veisin.
Jos sen paikan löytäisin,
voisimme olla kahden,
nyt ja aina,
ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot