Tunne odotuksesta

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä sen tietää,
että jossain joku odottaa.
Kai se on tunne,
jonka tuntee sisällään.
Löysin sen,
joka minua odotti.
Enää ei tarvitse etsiä,
kun tietää,
missä hän on.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo. :) luulen että tiedän kuka tämä mies on :)

 

Käyttäjän kaikki runot