Kaipaukseni

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi kaikki
minkä vuoksi itkin ja odotin
katosi kauas pois
pois minun ulottuvistani
miksi näin piti käydä
kun kuitenkin tiedän
etten enää voi saada
sitä mitä oikeasti
rakastin ja rakastan
aina ja ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot