Rakkaus???

Runoilija Pikkutassu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus???
Mitä se on???
Se on jotain,
mitä kukaan,
ei ole minulle,
vielä voinut selittää.
Kerro rakkaani,
mitä tämä ihana tunne,
sydänmessäni on.
Joskus luulin rakastavani,
miestä joka lähti luotani,
yhden virheen takia.
Sitten kuin sattumalta,
tapasin sinut,
kumpikaan ei tehnyt aloitetta,
olinhan kaverisi seurassa.
Sitten kohtasimme uudestaan,
se oli vahinko,
mutta nyt olen onnellinen,
sen vahingon takia.
Sinä toit minulle sen tunteen,
tunteen että on joku jota rakastaa,
joku jonka olkaa vasten itkeä,
joku jolle kertoa unelmistaan.
Ole minulle se mies,
nyt ja aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot