Viimeinen pisara

Runoilija izmgzozzz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2022
Viimeksi paikalla: 14.9.2023 14:41

Asuinpaikka: Ryttylä
Syntymäpäivä:
13.12.1982

Runoja alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Ja vähän uskonnoista.

Jos oma tai läheisesi päihteiden käyttö huolestuttaa sinua, ensitilassa pyri olemaan mahdollisimman selvinpäin ja hae faktatietoa päihdelinkki.fi osoitteesta. Alkoholisteille suosittelen myös kantamo.fi ja avominne.fi sivustoja. AA-liike ja 12 askelta on auttanut miljoonia alkoholisteja ympäri maailman pysymään raittiina, katso AA.fi. AL-anon.fi tarjoaa tukea alkoholistien läheisille. Narcotis Anonymous löytyy osoitteesta nasuomi.org.

Raitis elämä on aina mahdollinen!

Runojen kirjoittaja on toipuva ja raitis alkoholisti. Kaikki runojen kertojat ovat fiktiivisiä hahmoja. Toki on aineksia kuitenkin haettu ihan tosielämästä.

Kaikki tekstini on julkaistu CC-BY 4.0 lisenssillä, eli niitä saa vapaasti jakaa, myydä ja muokata, kunhan mainitsee lähteen - izmgzozzz tai Lauri Rantala.

 
Voi vittujen vittu kun mä tän juonen tajusin
Kuinka saatanasti mä viina halusin
Parantuminen lähtee aina siitä
Et sä myönnät, sulle ei mikään määrä riitä

Koita pliis ymmärtää edes tän kerran
Et oot tehny viinast sulle Herran
Mestari vetelee sun naruista
Tekee selvää sun sisuskaluista

Ja eihän sitä koskaan itse tiedä
Kuinka vitun pahasti voi viina viedä
Jos sulla on tuhat asiaa joita katua
Niin herää jo tähän ei tää oo mitään satua

Jos et sä avaudu ja sun kokemuksii jaa
Et sä koskaan ikinä mitään apua saa
Tippattomast tammikuust ei oo mitään hyötyy
Se on ihan sama ku pieksis vähän lyötyy

Täs ois mul taas yksi selvä päivä
Jännä juttu ei paina huolen häivä
Eikä tee sitä pirun viinaa mieli
Ei janota suu eikä kuivaa kieli

Apua saa aina jos vain pyytää
Vaikka yhteiskunta nurkkaan syytää
Ystävistä läheisistä voimaa sain
Jota mä ennen viinasta hain

Mua on auttanut tää AA-kerho
Hälvenee viinan vittumainen sumuverho
Korkeampi voima kun nyt pimeydessä loistaa
Se voi kokonaan viinan himon poistaa

Saatko sä selvää näistä mun riimeistä
Kun mä muistelen mun krapulaa viimeistä
Sen mä voin vakuuttaa et joka sana on totta
Sun ei oo pakko olla mikään viinarotta
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvaat asiaa jälkeenpäin, uskon että kaikki on hyvin näin.
 

Käyttäjän kaikki runot