Sininen enkeli

Runoilija izmgzozzz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2022
Viimeksi paikalla: 14.9.2023 14:41

Asuinpaikka: Ryttylä
Syntymäpäivä:
13.12.1982

Runoja alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Ja vähän uskonnoista.

Jos oma tai läheisesi päihteiden käyttö huolestuttaa sinua, ensitilassa pyri olemaan mahdollisimman selvinpäin ja hae faktatietoa päihdelinkki.fi osoitteesta. Alkoholisteille suosittelen myös kantamo.fi ja avominne.fi sivustoja. AA-liike ja 12 askelta on auttanut miljoonia alkoholisteja ympäri maailman pysymään raittiina, katso AA.fi. AL-anon.fi tarjoaa tukea alkoholistien läheisille. Narcotis Anonymous löytyy osoitteesta nasuomi.org.

Raitis elämä on aina mahdollinen!

Runojen kirjoittaja on toipuva ja raitis alkoholisti. Kaikki runojen kertojat ovat fiktiivisiä hahmoja. Toki on aineksia kuitenkin haettu ihan tosielämästä.

Kaikki tekstini on julkaistu CC-BY 4.0 lisenssillä, eli niitä saa vapaasti jakaa, myydä ja muokata, kunhan mainitsee lähteen - izmgzozzz tai Lauri Rantala.

 
Sekakäyttäjät avohoitopotilaat
Veronmaksajat rivissä ku sotilaat
Täysin laillisesti terkkarista pilleri
Ahdistukseen pelkoon ihan killeri

Lääkkeen nimi on bentsodiatsepiini
Seloste sanoo et sen kans ei sovi viini
Suomen lain mukaan tää on huumausaine
Kadulla tällä onkin kova maine

Luulis et näit on turvallista niellä
Kun ei sitä mikään laki kiellä
Elektroninen resepti ja apteekkiin menoks
Stillnoct Alprox ja muutama Tenox

Näillä sä voit buustata sitä fiilistä
Jota saat Alkon halvasta viinistä
Kymppimillin pami lasis sinisenä hohtaa
Hengitysteiden lamaantumiseen johtaa

Lääkärille kun sanot et sua ahdistaa
Saat nappeja jotka humalaa vahvistaa
Jos vielä joskus haluut tehdä taidetta
Kannattaa välttää tätä vitun ainetta

Sanon nyt suoraan mikä täs on pelin henki
Bentsoissa oot lääkkeen orja ja renki
Näist aineist seuraa eikä tää oo mikään pila
Uninen sekava tokkurainen tila

Ja sit jos ei nielemällä oo tarpeeks tuiskussa
Ennen pitkää nautit tätä ruiskussa
Käsivarteesi uppoo neulan kärki
Sanomatta selvää sulta lähtee järki

Sininen enkeli lepattelee luoksesi
Se tekee aivan kaiken sun vuoksesi
Ja jos sä vedät tätä monta vuotta
Sä kuolet hitaasti ihan suotta
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävän koskettavan opettavainen tarina tämäkin.
Kiitos inspiraatiosta runoon En harrasta riimittelyä. "Luin just yhen runon joka tabuista varoitteli..." 
 

Käyttäjän kaikki runot