Veri vetää itään

Runoilija izmgzozzz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2022
Viimeksi paikalla: 14.9.2023 14:41

Asuinpaikka: Ryttylä
Syntymäpäivä:
13.12.1982

Runoja alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Ja vähän uskonnoista.

Jos oma tai läheisesi päihteiden käyttö huolestuttaa sinua, ensitilassa pyri olemaan mahdollisimman selvinpäin ja hae faktatietoa päihdelinkki.fi osoitteesta. Alkoholisteille suosittelen myös kantamo.fi ja avominne.fi sivustoja. AA-liike ja 12 askelta on auttanut miljoonia alkoholisteja ympäri maailman pysymään raittiina, katso AA.fi. AL-anon.fi tarjoaa tukea alkoholistien läheisille. Narcotis Anonymous löytyy osoitteesta nasuomi.org.

Raitis elämä on aina mahdollinen!

Runojen kirjoittaja on toipuva ja raitis alkoholisti. Kaikki runojen kertojat ovat fiktiivisiä hahmoja. Toki on aineksia kuitenkin haettu ihan tosielämästä.

Kaikki tekstini on julkaistu CC-BY 4.0 lisenssillä, eli niitä saa vapaasti jakaa, myydä ja muokata, kunhan mainitsee lähteen - izmgzozzz tai Lauri Rantala.

 
Itä-Helsingin kovin räppäri laulaa huumeista
Vittuako se tietää kertois mieluummin vaikka muumeista
Tarinoita pikku pirihuorista
Yhteiskunnan syrjätyneist nuorista

Poliisimies on vittumainen paha setä
Kun se teki työnsä selvitti kuka piteli ketä
Yleinen järjestys ja turvallisuus
Kuuluu poliisille sä voit pitää suus

Kyttää kun potkit niin joudut putkaan
Ottaahan se päähän jos ajaa tutkaan
Lakia jos rikot niin pääset lusimaan
Venkuloita riittää ainakin pari tusinaan

Mitä vittua en mää oo tehny mitään väärin
Marisätkää vaan tässä vähän käärin
Oli fiilis et pitää töhrii tota seinää
Anna mun olla mä haluun vaan polttaa heinää

Kontulan lihis nostaa sata kiloo penkistä
Hengenvaara jos se ottaa sua niskalenkistä
Se tykkää vähän voimakeinoja käyttää
Vaik ei ois rikoksesta mitään näyttää

Tääl kilpaillaan joka päivä kuka on hurjin
Kenen laiffi eniten syvältä ja kurjin
Eihän näis huumetouhuis rikoksis oo mitään mieltä
Todella perseestä koko touhu aivan sieltä

Monta kertaa ollut mieles et nää riimit poistan
Jos jatkan enää yhtään niin itseäni toistan
Mut tää koko paska nyt vaan mulle riitti
Kiitti kaikille tää oli viimenen niitti

En mä oo mikään rikollinen terroristi
Ihan tavallinen idän huumenisti
En mä oo mikään rikollinen terroristi
Ihan tavallinen vitun huumenisti
Selite: 
Viimeinen runo multa tätä lajia ainakin nyt toistaiseksi.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää kerrontaa, hyvä kun sait kirjoitettua pois.
 

Käyttäjän kaikki runot