Äiti miksi isi juo

Runoilija izmgzozzz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2022
Viimeksi paikalla: 14.9.2023 14:41

Asuinpaikka: Ryttylä
Syntymäpäivä:
13.12.1982

Runoja alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Ja vähän uskonnoista.

Jos oma tai läheisesi päihteiden käyttö huolestuttaa sinua, ensitilassa pyri olemaan mahdollisimman selvinpäin ja hae faktatietoa päihdelinkki.fi osoitteesta. Alkoholisteille suosittelen myös kantamo.fi ja avominne.fi sivustoja. AA-liike ja 12 askelta on auttanut miljoonia alkoholisteja ympäri maailman pysymään raittiina, katso AA.fi. AL-anon.fi tarjoaa tukea alkoholistien läheisille. Narcotis Anonymous löytyy osoitteesta nasuomi.org.

Raitis elämä on aina mahdollinen!

Runojen kirjoittaja on toipuva ja raitis alkoholisti. Kaikki runojen kertojat ovat fiktiivisiä hahmoja. Toki on aineksia kuitenkin haettu ihan tosielämästä.

Kaikki tekstini on julkaistu CC-BY 4.0 lisenssillä, eli niitä saa vapaasti jakaa, myydä ja muokata, kunhan mainitsee lähteen - izmgzozzz tai Lauri Rantala.

 
Miten jätkä kehtaat juoda lasten nähden?
Vielä yksi ryyppy niin varmasti lähden
Jos ja sä ajattelit juoda salaa
Mieti miten siihen rahaa palaa

Me ostettiin meille tää yhteinen talo
Ulkona loistaa sun asentama pihavalo
Lasten kanssa ajateltiin tehdä kaikkee kivaa
Ilman että tarttee kuunnella naapureitten ivaa

Mitä ajattelee opettajat koulussa
Kun lasten isä on viinaan koukussa
Eihän kaverit uskalla meille tulla
Kun on aina rähinä päällä sulla

Viina ei haise jos sulla on työ
Mutta silti joka ikinen lasten yö
Ne miettii, pelkää ja valvoo
Miks niitten isi sitä viinaa palvoo

Sitä aivan ihanaa miestä
Joka päätti vaimoaan piestä
En aio enää yhtään katsella
Etsin uuden miehen jota suudella

Se känninen saatanan kusipää
Jolta saatin helvetti tää
Saa yksin tästä lähin juoda
Sen luokse en aio lapsia tuoda
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin surullista, mutta niin totta aivan liian monessa kodissa.
 

Käyttäjän kaikki runot