Juoksujalkaa haudalle

Runoilija izmgzozzz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2022
Viimeksi paikalla: 14.9.2023 14:41

Asuinpaikka: Ryttylä
Syntymäpäivä:
13.12.1982

Runoja alkoholista, huumeista ja lääkkeistä. Ja vähän uskonnoista.

Jos oma tai läheisesi päihteiden käyttö huolestuttaa sinua, ensitilassa pyri olemaan mahdollisimman selvinpäin ja hae faktatietoa päihdelinkki.fi osoitteesta. Alkoholisteille suosittelen myös kantamo.fi ja avominne.fi sivustoja. AA-liike ja 12 askelta on auttanut miljoonia alkoholisteja ympäri maailman pysymään raittiina, katso AA.fi. AL-anon.fi tarjoaa tukea alkoholistien läheisille. Narcotis Anonymous löytyy osoitteesta nasuomi.org.

Raitis elämä on aina mahdollinen!

Runojen kirjoittaja on toipuva ja raitis alkoholisti. Kaikki runojen kertojat ovat fiktiivisiä hahmoja. Toki on aineksia kuitenkin haettu ihan tosielämästä.

Kaikki tekstini on julkaistu CC-BY 4.0 lisenssillä, eli niitä saa vapaasti jakaa, myydä ja muokata, kunhan mainitsee lähteen - izmgzozzz tai Lauri Rantala.

 
Viikon ensimmäinen päivä
Naiset löysi tyhjän haudan

Miksi etsitte elävää
kuolleiden joukosta?

Opetuslapset
Juoksujalkaa paikalle

Vain käärinliinat

Lukittujen ovien takana
juutalaisten pelosta

Tuomas ei uskonut
Ennen kuin näki haavat

Mestari on elossa!
Hän on ylösnoussut!

Emmauksen tiellä Kristuksen opissa
Alkaen Mooseksen laista ja profeetoista

Kirjoitukset todistavat
Hän kuoli syntiemme tähden

Ylösnousemuksellaan
Kuoleman voitti

Kristus on ylösnoussut!
Totisesti noussut!
Selite: 
Kokeillaan ilman riimejä vähän pääsiäisen stoorista... Ei sori, ei tää oo mun juttu.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiallinen runo, tällainenkin näyttää Sinulta onnistuvan hyvin.
Joo tärkeintä on löytää se oma tyyli ja ilmaista sen kautta. Mutta monenlaisia tapoja voi kokeilla. Mielessäni täydensin nää riimeillä, esim. "Viikon ensimmäinen päivä ja naiset löysi tyhjän haudan / Toisena päivänä Ismaelin pojat teki hänestä profeetan". Jännä juttu että mä en koe olevani kotona riimien kanssa, mutta toisten mielessä onnistun niissä hyvinkin. Sinä taas et koe vapaata tyyliä omaksi, mutta minun mielestä tämä on kaikin puolin onnistunut, loistava pääsiäisruno, joka toimii täysillä. Kiitos tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot