Lumetar

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Maan päällä vaeltaa
Hiusten sekaan puhaltaa
Kuun taakse katoaa
Ihon alle sukeltaa

Ripsiin liimaa hiutaleet
Hiljaa kuiskaa askeleet
Laskee alas kuun säteet
Hohtamaan saa jäiset veet

Lumikukkasia
iholla,
ikkunassa,
silmissä.

Nostaa harteilleen talven
Kohottaa kovan pakkasen
Taivaalta itkee lumen
Läpi maan sylkee tuulen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot