Hetki kerrallaan

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Vain hetki kerrallaan
saan astella kanssasi
vain hetki kerrallaan
käydä saan vierelläsi

Kaikki aika täällä
on varastattua tai lainaa
kaikki aika täällä
kuvasi mieleeni painaa

Päivä taittuu iltaan
varjot pitenee
pois pitkin kuun siltaa
elo ihmisen vähenee

Rajasta yön ja päivän
kera kukkien kuihtuvien
tartu hetkeen jokaiseen
joka kanssasi jaetaan

Kun iltakaste saapuu
ja tummuu pohjoinen maa
suru sydämessä asuu
kunnes jälleen tavataan

Sen hetken kerrallaan
jonka kanssasi kuljin
sen hetken kerrallaan
sisään sydämeeni suljin.

Selite: 
Menehtyneelle.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, hyvin kaunis!

Kauniisti soluu runosi tuonilmaisiin menneen matkalauluksi; rauha hänen sielulleen.

Hyvää syntymäpäivää Sinulle...

Koskettavaa

 

Käyttäjän kaikki runot