Keväisä

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Jo väistyä kiteinen hanki saa
häipyä kolkko kalsa.
Voi pakkanen painua aikojen taa
ja kaikota huurteinen halla.

Saa vihreää versoa mullat maan
nostaa auringon otsalleen.
Silmut vehretä puiden latvaan
saada lämmön iholleen.

Kevään valon aika
sulata routainen maa.
Kas siinä talven taika
joutuu hetken odottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot