Syys.

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Sateen kauniit piirteet kuiskaavat ihollesi,
kastelevat hiukset kasvoillesi,
suutelevat poskiasi
ja heräät henkiin.

Hiipuva vehreys,
Värit valtaa maan,
Himmenevän valon kuulaus,
viileys käy vaeltamaan.

Lehdet keinuvat valon mukana
kauas kantavat kesän
pian taas käy tuuli laulamaan
uneen tuudittaa.

Auringon nukkuessa
elämä taas voittaa
ja ylleen syksyn viitan
saa maailma asettaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis,ajaton tunnelma hilkaisessa haikeudessaan.

Siis hiljaisessa. :D

 

Käyttäjän kaikki runot