Paljas Kallio

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Kauas katsoin, kauas kannoin,
Rinnastani sydämen annoin.
Turhaan riensit, turhaan kielsit,
Vain yhdelle se kuuluu, tiesit.

Jalat rakkuloilla,haavaumilla,
Pohjat verenpisaroina.
Juosta perään, kestä enään,
Kaatuen jo tunteen terään.

Kylmälle kalliolle, kivikolle,
Taivaan alle paljaalle.
Sinne häädin, sinne jätin,
Sydämeni piilotin.

Saavuit kylmälle, tuuliselle,
Kivikolle taivaan alle.
Poimit matkaan, pienen rakkaan
Lihakseni liikkumaan.

Mukana kannoit
Turvan annoit
Kauas vannoit valasi.

Selite: 
Kokeilin uutta runomittaa, mutta en tiedä vielä itsekkään pidänkö sen toimivuudesta. Rakkaus on kuin paljas kallio, sen pinnalta huomaa kaiken.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot