Älä.

Runoilija AuringonHauta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004
Viimeksi paikalla: 26.11.2015 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.9.1989

yksi tähti taivaan kannella, yksi kieli kanteleessa. yksi muiden joukossa.
 

Älä lupaa päiviä
joita ei koskaan tule.
Älä lupaa kirkkaita vesiä
joiden pinnalla ei tuule.

Älä lupaa hiljaisuutta
jos et itse sitä kaipaa.
Älä lupaa rakkautta
jos annat sen vain lainaan.

Älä lupaa minulle maailmaa
jos joudun sitä silmät kiinni katsomaan.
Älä kerro minulle tarinaa
jos tulin totuutta kuulemaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot