Syksyllä

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Miten minun olikaan niin kylmä,
ja hengitykseni raskas,
kun teekuppi kädessä
tuijotin ulos ikkunasta
ja muistin sinun lähteneen eilen.

Sitä ennen olin yön jälkeen
soittanut vastaajaasi,
puhelimen vain soidessa
alkoivat kukat huurustua lasin pintaan.

Oli elokuun viimeinen,
ja vaikka aurinko vielä paistoi,
sisällä oli pakkasta.

Selite: 
Z - Rakkaustarina.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot