Niin tapahtui ennen huomista

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Antakaa minulle hetki aikaa
tästä päivästä,
kadottaa muistijuovia
pystyäkseni jatkamaan,
kuitenkin tietäen
etten koskaan enää eläessäni
löytäisi sellaista yksinkertaista tasapainoa
jota kätkyessä maatessani sain nauttia,
sellaista kaiken ylittävää rakkautta,
jota siinä lämmössä tunsin.

Mutta nyt,
ellet tee sitä sävelin tai Timo Mukan sanoin,
älä puhu minulle rakkaudesta.
Jos kertoa siitä tahdot
se välitä minulle teoin ja elein,
ne merkitsevät tänään enemmän kuin eilen
sillä viime yönä
valvoin ikävä sydämessä,
iholla kosketuksen kaipuu.

Ja silloin lipuivat sanat pois luotani
kirkkaan, tasaisen huumaavan
äänen tunkeutuessa pääni sisään
täyttäen sinun helisevät lauselmasi,
vetten alla leijuessas
katsoen minuun silmin
merta aavemmin.

Huules aukaisten minut hotkaisit
sisään viileään nieluun,
vatsalaukussasi oli pimeää ja kaikui,
enkä koskaan ymmärtänyt
sen olevan oma yksinäisyyteni
joka sinussakin minut tavoitti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot