0.018

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Kengänkorkojen kaikkoava kopina,
kurkotan jaloillasi eteenpäin,
vielä seuraava kortteli.
Jaksa.
En.
Minun täytyy,
ei, Sinun.
Suojassa uteliailta silmiltä
on pohjallisen alla hyvä piilo,
sinulle vitun kuningattareni,
sinulle,
karkotat
nälän
kivun
tunteet.
Kylmän hikisillä sormilla
katoavat viimeisetkin aistimukset.
Luuranko.
Eloton.
Danten helvetti
ei ollut mitään
verrattuna tähän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot