Ta-tam Ta-tam

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Annoin aivosolujen leijailla
pienen hetken
pääni ulkopuolella

kunnes

söin sanani,
samalla palan itsestäni,
ja kaikista niistä pienistä

k u s i p ä i s t ä

jotka uskoivat kristukseen,
Meidän herraamme,

hukuttaen betoniin valetut
tottumuksensa ja tapansa
siihen
kaksi-ulo(s)teiseen virtaan
joka kovertaa
syvimmät uomansa
niihin Kerrrrostaloihin

joissa kasvatetaan...

i h m i s p r o t e e s e j a!!!!!1!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistotekstiä!!! Hykertelen täällä...hee...ihmisproteeseja...niin surullisen totta ;)

ooh. tykkäsin tästä. tämä on sellainen, jonka jaksaa lukea monta kertaa kyllästymättä. tässä on jonkinlaista voimaa ja vihaa.

 

Käyttäjän kaikki runot