Ajatuksia (Wasa stad)

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Kello 31:
- Tulin myöhässä kotiin.

Nainen:
"Iltaisin pesen kasvoni pois."

C-rapussa:
Itäportti narahtaa,
yö minua valvoo.

Minä ja liha:
- me kasvoimme erilleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ! UPEEEE

 

Käyttäjän kaikki runot