Jatkojen jälkeen

Runoilija Eveniph

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pienen hetken uskalsin tarkkailla menneisyyttä vain todetakseni muuttuneeni.
 

Lopulta jäi jäljelle
vain kaltaiseni idiootti
joka ilman aivoja eläessään
unohti jättäneensä ne jonnekin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hauska ja niiin totta.

HassunHauskanHienoRUNO :D:D

Otsikko selittää vähän liikaa. Muuten toimivaa tekstiä. Samaan aikaan nousee häpeän tunne ja naurattaa.

 

Käyttäjän kaikki runot