Jälleen tapaaminen

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Kirkkotie tuntui pitkältä ja raskaalta kävellä,
koska tiesin sen johtavan lähemmäs sinua.
Tuuli soitti rauhoittavaa musiikkiaan,
antoi voimaa liittyä sinun seuraan.
Synkkä hautuumaa avautui eteeni,
sinun hautakivesi osui silmiini.
Se oli yhtä kaunis kuin sinun muistosi.

Minua ympäröivät äänet hiljenivät,
jäimme vihdoin kahden.
Laitoin käteni hautaasi vasten,
tunsin kuinka annoit vihdoin rauhan.
Kuin kivi olisi vyörynyt sydämeltäni,
raskas taakka otettu olaltani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot