Löysin sut jälleen

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Kylmä syksyinen sää,
revontulet pystyi taivaan rannasta löytää.
Tähtiverho rannalle ja sen ylle saapunut on,
kuin yksikään ei olisi minulle tuntematon.
Sain kokea tunteen onnellisen,
sinä olit syttynyt tähtenä keskelle kauneuden.
Hengitin syvään ja tiesin,
että olit lähelläin.
Kyyneleet kasvoilleni jähmettyi,
rakkautesi tunne sydämeeni jälleen syttyi.
Et ollutkaan koskaan poissa,
vaan kirkkaimpana tähtenä yön valoketjussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot