Suojelusenkelini Amanda

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Elämäni on kuin pitkä katu,
jota kuljen tämän retken ajan.
Rinnallain suojelusenkelini Amanda,
pitää kädestä ja pitää huolta.
Kävelen hiljaa leijuen,
välillä saattaa katse kohdata toisen.
Niin kuin rakkauskin,
katoaa tuo katsekin.

Uskon sinuun Amanda,
minun ainoa pelastaja.
Rakkaus on vahva voima ihmisen,
mutta viha voimakkaampi minunlaisen.
Olet niin kaukana minusta,
jossain rajan toisella puolella.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot