Valo

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Valo on hiljalleen alkanut himmetä,
se on päästämässä lähelleni pimeyttä.
Kuin pahan tekijä,
ei anna minulle ymmärrystä.
Leviää toivottomuus,
siirtyy sydämeeni odotus.
Koska kaatuu jälleen yksi puu,
sairaudesta näin vapautuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot