Takas

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Herään ja nään sen uudelleen,
elämäni pienet sirpaleet.
Kerroin sinulle valkoisen valheen,
raivasin edestäni kaikki esteet.

Nyt kun olen yksin tässä näin,
murtuneena itseksein.
Eihän tässä pitänyt käydä näin,
joten miksi niin tein?

Tämä on kerta ensimmäinen,
kun muistin tuon rakkauden jälleen.
Olen siksi niin surullinen,
koska tahtoisin tuntea sen uudelleen.

Sydämeni tumma ja niin raskas,
painaa rintaani kasaan.
Sua en voi koskaan saada takas,
joten maahan sen nyt hautaan.

Silmistäni valuu kyyneleet,
päästin pois sen ketä rakastan eniten.
Vaikka maan alla on mun tunteet,
silti haluan saada takas kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot