Kuolema

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Kello tikittää,
on vaikea hengittää.
Happi loppuu,
sydän sulkeutuu.
Pikakelaus käynnistyy,
tarinani päättyy.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm... Hyvin kuvailtu kuolema.
Olikohan tuo nyt edes kunnon kommentti.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot