Luulin tunnistavani rakkauden sen tultua

Runoilija Shandi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Konttaa ennen kuin kävelet.
 

Oliko se sinun tuoksusi
Tuntusi
Äänesi kuukausien jälkeen

Mutta minä en rakasta etäältä
Vai teenkö sitä itseltäni salaa?

Tämä tunne tappaa minut vielä

Minulla on käsiä joihin tarttua
He ovat valmiita antamaan ne kokonaan
Ja molemmat niistä

Mutta eivät ne ole sinun kätesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot