Ensimmäisen lopullisuus

Runoilija Shandi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Konttaa ennen kuin kävelet.
 

Niin minä, kirottu
Tahdon armahduksen
Armahduksen sinulta
Kosketa minua
Käsilläsi
Anna ottamasi, ota minut

En tahdo päästää irti

Tässä sumussa annan kaiken
Minussa lävistää
Minussa, lävistetyssä
Sinä tulet aina kulkemaan
Et pois pääse milloinkaan
Sinä jäät

Tämän kaiken
Otan mukaani
Kannan menneen mukanani tulevaan
Ja niin sinä jäät

Pese pois kipuni
Sillä juuri tällä samalla purjeella
Tiedän voivani jatkaa eteenpäin

Mutta sinä jäät

Selite: 
Alkaa helpottaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot